Sitemap Change language
Blue Riviera Levendi Blue Riviera Levendi

08/07/2010 - Οι Σεϋχέλες του Ευβοϊκού (Δημοσίευση στο Newsbeast.gr 04/07/2010)

Lixadonisia

… μόλις 90 λεπτά από την πρωτεύουσα

Το Blue Riviera Levendi αποτελεί ιδανικό ορμητήριο τόσο για χειμερινές όσο και για καλοκαιρινές αποδράσεις. Βρίσκεται δίπλα στον Αγ. Κωνσταντίνο και τα Καμένα Βούρλα, μόλις 1 μισή ώρα από την Αθήνα.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο συγκρότημα εξοχικών κατοικιών πάνω στη θάλασσα, ενταγμένο μέσα σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον και με καταπληκτική θέα στον Ευβοϊκό κόλπο.

Ο όμιλος INTRAKAT, μέσω της θυγατρικής του EUROKAT και σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΟΤΕΛ ΛΕΒΕΝΤΗ Α.Ε. σχεδίασαν και υλοποίησαν την αξιοποίηση ενός μοναδικού σε ομορφιά κτήματος το οποίο αποτελούσε για δεκαετίες σημείο αναφοράς για τον τουρισμό του Νομού Φθιώτιδας.

Το Blue Riviera Levendi, έργο ύψους €5 εκατ. που υλοποιεί η Eurokat, απαρτίζεται από πέντε κτίρια το κάθε ένα από τα οποία έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και προσφέρει μεγάλη ποικιλία κατοικιών τόσο σε επιφάνειες όσο και σε θέα και παροχές. Και όλα τα παραπάνω με την αρχιτεκτονική υπογραφή του Στέλιου Αγιοστρατίτη. Το εν λόγω συγκρότημα έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης εντός του 2011.

Απέναντι από το υπό ανέγερση συγκρότημα βρίσκεται μία συστάδα νησιών, που οι ντόπιοι αποκαλούν Σεϋχέλες. Είναι τα Λιχαδονήσια, ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών, τα οποία αναδύθηκαν μετά από μεγάλο σεισμό πριν χιλιάδες χρόνια. Παλαιότερα κατοικούνταν, σήμερα όμως είναι ακατοίκητα και αποτελούν προστατευμένους οικολογικούς χώρους. Τα νησάκια αυτά αποτελούν εξαιρετικό προορισμό για μονοήμερες θαλάσσιες εκδρομές και εξερευνήσεις.

Τα μεγαλύτερα από τα νησάκια αυτά είναι η Στρογγυλή και η Μανολιά, λίγο μικρότερα η Μικρή Στρογγυλή, το Στενό, η Βάγια και μερικά ακόμα μικρότερα που ονομάζονται Ποντικονήσια.

Σε ένα από τα νησάκια η παραλία είναι οργανωμένη και προσφέρει όλα τα απαραίτητα χωρίς χρηματικό αντίτιμο (ξαπλώστρες και ομπρέλες είναι δωρεάν). Σε ένα άλλο έχουν βρεθεί απομεινάρια αρχαίου οικισμού, και σε ένα τρίτο υπάρχει μία εκκλησία όπου έχουν πραγματοποιηθεί γάμοι και βαπτίσεις. Ο βυθός της Λιχάδας και των Λιχαδονήσων είναι εξαιρετικά πλούσιος και υπάρχουν αρκετά παλιά ναυάγια τα οποία όχι άδικα κεντρίζουν το ενδιαφέρον των καταδυτών.

Για τους πανταχού ενδιαφερόμενους, καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια με καΐκι από το Λιμάνι του Αγίου Γεωργίου στη Βόρεια Εύβοια καθώς και από τα Καμένα Βούρλα.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/9530/pame-gia-treles-stis-seuhelles-ala-ellinika-/

30/06/2010 - Παραθεριστικά στο ΛΕΒΕΝΤΗ (Δημοσίευση στο ered 25/06/2010)

Στεφανία Σούκη 25-06-2010

Mε την αρχιτεκτονική υπογραφή του Στέλιου Αγιοστρατίτη και χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης εντός του 2011 το “Blue Riviera Levendi”, είναι ένα από τα λίγα συγκροτήματα β’ κατοικίας που υλοποιούνται αυτή την στιγμή.

Το έργο, ύψους €5 εκατ., υλοποιεί η Eurokat, θυγατρική του ομίλου Intrakat, σε συνεργασία με την εταιρεία “MOTEL ΛΕΒΕΝΤΗ Α.Ε.” στην παραθαλάσσια οικοπεδική έκταση των πρώην ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων Motel Levendi.

Το συγκρότημα απαρτίζεται από πέντε κτίρια, έχει θέα στην Βόρειο Έυβοια και αναπτύσσεται σε οικόπεδο 14 στρεμμάτων με τη μέθοδο της αντιπαροχής σε ποσοστό 55%- 45%. Η κατασκευή του Blue Riviera Levendi ξεκίνησε στα μέσα του 2008 και ήδη έχει ολοκληρωθεί η α’ φάση του έργου που περιλαμβάνει την ανέγερση των κτιρίων. Το συγκρότημα, σύμφωνα με τον αρχικό του σχεδιασμό, θα ολοκληρωθεί το 2011.

Λίγα λόγια για την ιστορία του έργου: Μετά από 45 χρόνια λειτουργίας – το πρώτο κατάστημα Λεβέντη στην Παλαιά Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Λαμία λειτούργησε στις αρχές της δεκαετίας του ’60 – η δεύτερη γενιά της οικογένειας Λεβέντη αποφάσισε να υλοποιήσει το οικιστικό συγκρότημα το 2007. Ο λόγος; Η λειτουργία του νέου τμήματος της Εθνικής Οδού το 2007 στην περιοχή των Καμένων Βούρλων που είχε ως αποτέλεσμα την κάθετη πτώση της κατανάλωσης στο Λεβέντη, αφού οι διερχόμενοι οδηγοί δεν πραγματοποιούσαν πια στάσεις στο σημείο.

Ετσι, το παραθαλάσσιο κτίριο αποφασίσθηκε να μετατραπεί σε συγκρότημα εξοχικών κατοικιών, ενώ το υφιστάμενο ξενοδοχείο στην απέναντι πλευρά, να εκσυγχρονισθεί Σημειωτέον ότι το ξενοδοχείο πρωτολειτούργησε από την οικογένεια Λεβέντη το 1990, δίπλα από το νεότερο κατάστημα με το σκεπτικό να παρέχεται πλήρες πακέτο υπηρεσιών στους διερχόμενους οδηγούς. Η περίπτωση του «Λεβέντη», ταυτίζεται με το τέλος εποχής για μια ολόκληρη ζώνη, η οποία για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες στήριζε την οικονομία της μόνο στον τουρισμό και στην προκειμένη περίπτωση στο διερχόμενο τουρισμό, αφού αυτή ήταν η «μονοκαλλιέργεια» στην περιοχή.

http://www.ered.gr/gr/articlesInside.php?art=13074

04/01/2010 - Άρχισε η κατασκευή του συγκροτήματος "Blue Riviera Levendi" στον Άγιο Κωνσταντίνο

Ένα σύγχρονο συγκρότημα εξοχικών κατοικιών πρόκειται  να αποκτήσει σύντομα ο Άγιος  Κωνσταντίνος. Πρόκειται για το συγκρότημα “Blue Riviera Levendi” την ανάπτυξη του οποίου ξεκινά η Eurokat, θυγατρική του ομίλου Intrakat, σε συνεργασία με την εταιρεία “MOTEL ΛΕΒΕΝΤΗ Α.Ε.” στην παραθαλάσσια οικοπεδική έκταση των πρώην Ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων Motel Levendi.

Το Συγκρότημα έχει θέα στην Βόρειο Έυβοια και  αναπτύσσεται σε οικόπεδο 14 στρεμμάτων. Η τοποθεσία του Συγκροτήματος αποτελεί ιδανικό προορισμό για επιλογή εξοχικής κατοικίας καθώς βρίσκεται σε σύντομη απόσταση από μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα, η Λαμία, η Λιβαδειά και η Άμφισσα και προσφέρεται για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλ.: +30 210 6674530
E-mail: leventis.sales@intrakat.gr
INTRAKAT
19ο χλμ. Λ. Παιανίας Μαρκοπούλου
Παιανία Αττικής, 190 02
Τηλ: +30 210 6674700
Fax: +30 210 6646354

Web: www.intrakat.gr
ΠΩΛΗΣΕΙΣ
RE/MAX Properties Investment
Τηλ: 210 68 96 940
E-mail: remax_hi@otenet.gr